BOuw/verbouwing

Rupsdumper

Deze dumper Messersi TC50AV is uitermate veelzijdig en voorzien van rupsbaden, waardoor hij op alle tereinen uit de voeten kan. De uitstorthoogte is aanpasbaar en loopt op tot  meter 1.44.
Voor een optimaal comfort zijn er 2 verschillende rijsnelheden .  Met een laadvermogen van 500kg is deze dumper  de ideale partner voor het laden en verplaatsen van hopen grond tot enkele kubieke meters. Hij is daarnaast uitermate geschikt voor het dumpen in containers. 

Diamantzaagtafel

De electrische diamantzaagtafel gebruikt water tijdens het slijppercentage, dit om tot een optimaal zaagresultaat te bekomen.  De maximale zaaglengte bedraagt 120 cm. Het Diamantblad wordt aangepast aan het te zagen materiaal (beton-graniet-keramiek). 

Bouwdroger 

Schimmelvorming en vochtvreten zijn een niet te onderschatten probleem tijdens verbouwingen. De bouwdroger is de ideale tool om deze vertragingen tegen te gaan . Zo kan hij  worden ingezet bij het uitdrogen van nieuw pleisterwerk, maar  ook bij overstromingen of kapotte leidingen kan hij zijn mannetje staan. 

Bertha voegsponsmachine 

De sponsmachine wordt ingezet om na het invoegen van vloeren en natuurtsteen de resterende inwasresten te verwijderen.  De voegen krijgen een grondige beurt en worden door de spons effen en glad afgewerkt. Voegen komen  in alle vormen en maten voor. Vandaar dat deze electrische aangedreven sponsmachine instelbaar is naar de gelang de diepte van de voegen. 


Betonmolen

Deze robuuste betonmolen kan tegen een stootje en staat zijn mannetje in de zware werfomstandigheden. 

Doorslijper

Deze machine gaat geen enkele uitdaging uit de weg. De doorslijper komt ideaal tot zijn recht tijdens het zagen van zowel beton als platines. Met een  zaagdiepte van 125mm en verschillende zaagbladen voor zowel beton, asfalt, boordstenen, rioolbuizen, ... is deze alleszager  multifunctioneel inzetbaar en een niet te missen tool tijdens bouwwerken. 

Steenknipper

De steenknipper staat voor robuustheid. Hij wordt vooral ingezet bij het knippen van klinkers/platines en kasseien met een lengte van 30 cm en wel 12cm breed

Schieter Hitachi

Deze handgedragen breekhamer komt inclusief met een punt- en plakbeitel. 

Handtegelsnijder

Deze tegelsnijder heeft een maximale snijlengte van  60cm en een snijdikte van 1cm. 

Rolsteiger

Deze aluminium rolsteigeris een lichtgewicht verrolbare steiger. De rolsteiger is ontworpen voor het
verrichten van diverse lichte en overwegend staande werkzaamheden. Hij is ideaal voor onderhoud-, installatie- en bouwwerkzaamheden. De rolsteiger is niet bedoeld om te worden gebruikt als trappentoren om toegang te verschaffen tot andere constructies. Hij wordt aangeleverd met een handige bijkomende aanhangwagen voor transport. 

Stortkokers

De Stortkokers worden geleverd inclusief  trechter en  bevestigingsjalen. Ze zijn  in lengte aanpasbaar tot 6m en ideaal voor het afvoeren van bouwpuin, dakmaterialen en stortafval van hoger gelegen verdiepingen.