Minigravers 

Hitachi Zaxis 10u

Gezien zijn gewicht van slechts 1110 kg is  deze minigraver ideaal voor  grondwerken bij kleine doorgangen en ruimten. De onderwagen is vezetbaar tussen de 760-1000 mm. Deze kraan wordt ook verhuurd in combinatie met de hydraulische breekhamer voor afbraakwerken. 

Hitachi Zaxis 22u

Deze krachtige kraan is de wat meer uit de kluiten gewassen versie van de vorige. Met zijn gewicht van 2350 kg kan hij een groter takenpakket aan dan zijn kleinere broer. 

Hitachi Zaxis 55u

Deze kraan is de stevigste van de 3 kranen in het aanbod. Met zijn gewicht van 5.21 ton gaat hij geen enkele taak uit de werk. Net als bij de hitohi 2Axus zijn de breekhamer en sorteergrijper ook beschikbaar voor verhuur. 

knikladers 

Kniklader Giant 452 T 4D

Deze wiellader wordt vooral geapprecieerd voor zijn hefvermogen. Het is de ideale machine in de aanleg, voor grondverzet, maar evengoed voor het verplaatsen van palletlasten. Deze lader is standaard uitgerust met grondbak, palletvork of volumebak. Daarnaast is er nog de optie om een pelikaanbak en borstel bij te huren. Kniklader Giant 452 T Xtra

Met zijn 2770 kg en 4m15 is deze kniklader een net iets grotere versie vegeleken met de 4D. De Giant V452T is een zeer wendbare kniklader, ideaal voor grondverzet, maar ook bijvoorbeeld mest. Zo maakt men zwaar hef- en schepwerk licht