Tuinmateriaal 

Hakselaar Eliet 

Deze krachtige houtversnipperaar heeft alles in huis  voor het grotere werk. De hakselaar heeft een 18 PK benzinemotor en wordt standaard aangeleverd met aanhangwagen.  Je kan deze machine huren voor het hakselen van vers hout tot max. 12 cm in diameter met uitwordp. De machine is zelfrijdend en dus uitermate gebruiksvriendelijk. 

Kliefmachine 

Deze houtkliever, die gemonteerd is op een vaste aanhangwagen, heeft een duwkracht tot 30 ton en kan lengtes aan tot 1 meter. Het mes klieft hout meteen in 4 delen en werkt op bezine, waardoor je niet afhankelijk bent van stroom. Een zeer veilig en betrouwbaar werktuig, maar eenvoudig in bediening. 


Aanhangswagen met loofrekken 

Deze aanhangswagen is uitermate geschikt voor het vervoer van groenafval. Hij is 3 meter lang en 1m70 breed,  waardoor een Rijbewijs B tot 750 kg volstaat om hiervan gebruik te maken.  Het looprek heeft een hoogte van 60 cm. 
Verticuteermachine Eliet

Met de verticuteermachine trek je niet alleen de mos- en viltlaag uit, maar snijd je ook de bodem open voor licht en lucht. De Eliet E501 is het gedroomd werktuig voor zowel particulier als professioneel met een grote tuin.

Trilplaat

Deze triplaat  zorgt voor een goede verdichting van de ondergrond voor het verplaatsen van verharding.  Deze machine is dan ook onmisbaar bij het aanleggen van terassen, opritten, ... 

 AS maaier

De maaimachine is ideaal voor het maaien van hoge grassen, braamstruiken en klein bosgoed tot 4 cm. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een uitstekende tractie in ruig terrein en op steile hellingen. Met een breedte van 90 cm is deze alleseter  in staat de hardnekkigste terreinen te maaien in een recordtempo. Deze AS maaier wordt met chauffeur aangeleverd. 

Bladblazer sthl

Deze performante bladblazer wordt op de rug gedragen en is ideaal voor het opruimen van de tuin. 

Hogedrukreiniger karcher

Deze elektrisch aangedreven hogedrukreiniger van het merk Karcher staat garant voor reinigingskracht. De twee verschillende spuitkoppen zijn ook combineerbaar met een terrasreiniger. elektrische Snoeischaar ASA65

Deze tool is uitermate geschikte voor het snoeien van bomen en struiken, dit tot een dikte van 40 mm. De batterij wordt voor maximaal comfort op de rug gedragen.  

Benzine Haagschaar 

Deze bezine haagschaar STHL HS 8112 heeft een snoeiblad van 60cm, waardoor de gebruiker optimaal onbelemmerd kan werken.  


Benzine Haagschaar met steel

De heggensnoeier komt ideaal tot zijn recht bij  het  onderhoud van hoge en brede heggen.
De mesbalk heeft een bereik van 135° trapsgewijs instelbaar, en is inklapbaar bij transport. bosmaaier

Deze draagbare bosmaaier komt het best tot zijn recht  tijdens het maaien van lang gras, onkruid en kreupelhout.  
De machine is uitgerust met nylondraad. 

Benzine Kettingzaag

Deze  kettingzaag van het merk STIHL is uitermate geschikt voor het zagen van takken en het vellen van kleine bomen. 

Combinatiemachine STIHL 

 De multifunctionele machine is ideaal inzetbaar voor verschillende doeleinden. 
Zo kun je deze robuuste machine gebruiken als kettingzaag, borstel, bosmaaier of bladblazer. Op die manier kun je met slechts één tool een hele hoop gedaan krijgen. 

 

Grasmaaier Honda pro

Door de bijhorende rol doet de Honda grasmaaier ook op de lastigste ondergrond precies waar het voor gemaakt is. Beprezen voor zijn gebruiksmak is deze grasmaaier een trouwe partner voor zowel robuuste als delicate karweien. 

Rijplaten

Deze platen zijn gemaakt van kunststof en voorzien van handvaten om een optimaal gebruiksgemak te garanderen. Ze zijn ideaal voor het beschermen van ondergronden en dus onmisbaar bij gebruik van rollend materiaal op moeilijk begaanbare ondergronden.