Tuinmateriaal 

Hakselaar Eliet 

Deze krachtige houtversnipperaar heeft alles in huis  voor het grotere werk. De hakselaar heeft een 18 PK benzinemotor en wordt standaard aangeleverd met aanhangwagen.  Je kan deze machine huren voor het hakselen van vers hout tot max. 12 cm in diameter met uitwordp.. De machine is zelfrijdend en dus uitermate gebruiksvriendelijk. 

Kliefmachine 

Deze houtkliever, die gemonteerd is op een vaste aanhangwagen, heeft een duwkracht tot 30 ton en kan lengtes aan tot 1 meter. Het mes klieft hout meteen in 4 delen en werkt op bezine, waardoor je niet afhankelijk bent van stroom. Een zeer veilig en betrouwbaar werktuig, maar eenvoudig in bediening. 


Aanhangswagen met loofrekken 

Deze aanhangswagen is uitermate geschikt voor het vervoer van groenafval. Hij is 3 meter lang en 1m70 breed,  waardoor een Rijbewijs B tot 750 kg volstaat om hiervan gebruik te maken.  Het looprek heeft een hoogte van 60 cm. 
Verticuteermachine Eliet

Met de verticuteermachine trek je niet alleen de mos- en viltlaag uit, maar snijd je ook de bodem open voor licht en lucht. De Eliet E501 is het gedroomd werktuig voor zowel particulier als professioneel met een grote tuin.

Trilplaat

Deze triplaat  zorgt voor een extra bescherming wanneer werfverkeer moet passeren.  Deze machine is dan ook onmisbaar bij het aanleggen van terassen, opritten, ... 

 AS maaier

De maaimachine is ideaal voor het maaien van hoge grassen, braamstruiken en klein bosgoed tot 4 cm. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor een uitstekende tractie in ruig terrein en op steile hellingen. Met een breedte van 90 cm is deze alleseter  in staat de hardnekkigste terreinen te maaien in een recordtempo.

Bladblazer sthl

Deze performante bladblazer wordt op de rug gedragen.

Hogedrukreiniger korcher

Deze elektrisch aangedreven hogedrukreiniger van het merk Korcher staat garant voor reinigingskracht. De twee verschillende spuitkoppen zijn ook combineerbaar met een terrasreiniger.